TOGETHER
WE'RE DOING MORE

Taustamme ovat moninaiset, mutta tavoitteemme on yhteinen: löytää tapoja luoda terveempää tulevaisuutta.

MSD tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Meillä työskentelee monen eri alan osaajia mielenkiintoisissa lääketutkimuksen ja -markkinoinnin tehtävissä sekä näitä toimintoja tukevissa tehtävissä.

Urapolkuja MSD:llä on monia. Suomessa suurin osa henkilöstöstämme työskentelee myynnin ja markkinoinnin parissa, minkä vuoksi iso osa työntekijöistämme aloittaa esimerkiksi lääke-esittelijän tehtävästä ja etenee tuotepäälliköksi tai myyntipäälliköksi. Etenemismahdollisuuksia organisaation eri tehtävistä on aina yrityksen johtotehtäviin saakka. Kansainvälinen toimintaympäristömme tarjoaa mahdollisuuksia myös ulkomailla työskentelyyn.

Myynnin ja markkinoinnin lisäksi MSD:llä työskentelee iso joukko ammattilaisia kliinisen lääketutkimuksen, myyntilupien, lääketurvallisuuden lääketieteellisten erikoisalojen, hinta- ja korvattavuusasioiden, yhteiskuntasuhteiden, viestinnän, uusien palveluiden ja asiakasratkaisujen sekä taloushallinnon, henkilöstöasioiden ja IT-ratkaisujen parissa.

Klikkaa tästä etsiä ja soveltaa työpaikkoja

Me arvostamme työntekijöidemme monipuolista osaamista ja olemme sitoutuneet luomaan työskentelyilmapiirin, joka on avoin, vastaanottava ja kunnioittava kaikille työntekijöillemme

Tutustu internetsivuihimme, ehkä MSD on tulevaisuudessa juuri Sinun työpaikkasi!